Почетна Политика ОБИСТИЊУЈЕ СЕ ПРОРОЧАНСТВО – Деда Максим најавио протесте и пад Вучића

ОБИСТИЊУЈЕ СЕ ПРОРОЧАНСТВО – Деда Максим најавио протесте и пад Вучића

by pera

У два наврата портал Политикон објавио је интервју са шумадијским пророком Деда Максимом.

Деда Максим је најавио пад Вучића због издаје Косова, и позвао га да се окане “ђавоља посла”, иначе ће врло брзо пасти са власти.

Као што можемо видети из дана у дан ситуација у Србији је све гора и гора, а оно што нам је деда Максим испричао постаје истина.

Зато смо поново посетили Деда Максима.

Деда Максиме, последњи пут када смо те видели, рекао си нам да ће Вучић да падне брзо са власти. Морамо да ти признамо да ти нисмо баш нешто веровали.

Знам ја  то, и без да ми ти рекнеш… Видо сам ја много таки ко ти. Не верују ништа шта кажем, па еве их, врату се пре него што су и отишли. Па запиткују, Максиме кажи ми ово, Максиме кажи ми оно… Ја вам реко ономад шта ће да се деси, и то не само том кабадахији, нег и сваком другом што проба да изда оно што је Божије и што је крвљу запечаћено.

Почели су деда Максиме ових дана протести, народ се буни због горива, кажу да им је скупо. Заустављају кола, праве блокаде. Јел то оно о чему си нам причао да ће по Србији да буду велике буне против Вучића?

Па ја ви реко да ће почне белај и немир. Није то због гориво, то вам је децо моја јер земља не мож да трпи више толку неправду. Све покрадоше, продадоше, па још остало да издаду. Ово ви је децо тек почетак, каки ће белај и јад да крене. А та вучина неће да ласт влако. Бори се тај да остане да пљачка и краде. Има још један исти ко и он. Брат његов. Не зна се који је грђи и похлепнији. Овај једно прича, а брат друго ради. Удариће он и на народ, е ту му је крај.

Како мислиш деда Максиме да ће да удари на народ?

Па лепо, видим све. Не`да даде власт. Ете тако. Оће дизда, ал народ да  биде крив, а он да остане, да биде херој, да прича како је он победио. А од издаје се не живи лепо сине мој. Неће добро да биде ни њему ни том његовом брату. У затвор ће они да завршу.

Деда Максиме, па шта да радимо ми, обичан народ?

Како шта да радите, па знате ви боље нег ја. Слобода се уз крв и зној стиче, а изгубиш је за час посла. Ако ви треба слобода, ви је чувајте. Ја сам матор. Нећу дуго још да газим по ове моје авлије. Моје је било. Знам само да ови вуци Косово неће да узму. Крај је њему близу, има букагије да вуче.

Ана Петровић