Почетна Актуелно Вучић у договору са шиптарима и западом спрема напад на север Косова

Вучић у договору са шиптарима и западом спрема напад на север Косова

by pera

СНП “Наши” већ месецима упозорава јавност да Александар Вучић преко режимских медија припрема народ за један од могућих сценарија за издају, а  то је напад на север Косова.

Александар Вучић који је на  власт доведен од стране западних агентура како би решио статус Косова и Метохија, сада се  притиска од својих ментора да испуни обећање које им је дао и изврши издају.

Издаја се одиграва у два правца и тренутно режим “мери” ситуацију која акција ће донети жељени ефекат. Да ли расписати референдум који ће бити покраден, и да ли га је могуће спровести да буде толики број гласова покраден, или једноставно дозволити шиптарским терористима напад на север Косова, где ће се Вучић појавити као херој који ће спасити што се спасити може.

Оба сценарија су у игри, и у режимским медијима можемо видети како се насумице провлаче ове две идеје  за издају.

Сам Александар Вучић најављује референдум, а његови медији да ће Шиптари напасти север Косова.

Шиптарски терористи не спроводе ни једну акцију без благослова запада, као ни Александар Вучић којег  је запад довео на власт. Акција напада на север Косова би била  спроведена од све три стране, и у овом моменту режим у Београду нема ближих савезника од шиптарских терориста.

СНП “Наши” упозорава јавност да ће Александар Вучић врло брзо кренути у реализацију издаје Косова и Метохије и да о томе најбоље сведочи свакодневна припрема  јавности кроз режимске медије.

Информативна служба

СНП “Наши”