Почетна Интервју ИВАН ИВАНОВИЋ – Вучић плаши народ изјавама о увођењу ВОЈНОГ РОКА како би лакше издао Косово

ИВАН ИВАНОВИЋ – Вучић плаши народ изјавама о увођењу ВОЈНОГ РОКА како би лакше издао Косово

by pera

Данашњу изјаву председника Србије Александра Вучића да “држава разматра увођење обавезног војног рока за мушкарце у трајању од три или шест месеци” прокоментарисао је за Политикон и председник СНП “Наши” Иван Ивановић.

Какво је ваше мишљење поводом  изјаве Александра Вучића да ће можда доћи до враћања редовног војног рока?

То је само још једна у низу манипулација и лажи које долазе од стране Александра Вучића и која за једини циљ има стварање атмосфере у друштву као да  ће сваког момента избити рат због Косова. Такве изјаве служе искључиво за плашење народа  ратом, како би што лакше и безболније народ прихватио издају Косова и да је Вучић човек који хоће мир, а  не рат. Он своју издају жели да сакрије иза лажног “миротоврства”, али то му нећемо дозволити. Сваки његов медијски спин лично ћу се трудити да  разоткријем колико год сам у могућности.

Како оцењујете његову најаву да ће посетити Косово у септембру и да ће тамо представити његов план за Косово?

Убица се враћа на место злочина. Тако је исто убеђивао Србе на Косову да је и “бриселски споразум” одличан за наш народ на Косову, па се на крају испоставило да је то био увод у коначну издају. Ја сам о томе говорио од самог старта. Иста  ситуација је и сада. Преко различитих криминалних група Вучић врши репресију над Србима са Косова како би што више смањио њихов отпор. Тако ће бити и пред његов долазак. Мафија уз помоћ Шиптара и служби безбедности припрема терен како се не  бу чуо глас Срба са Косова већ плаћеника и проданих душа које све раде за лични интерес.

Вучић је доведен на власт од стране западних обавештајних служби како би издао Косово, а сада се налази на корак до тога. Зато је и ангажована толика сила како би што више разбио отпор Срба са Косова. Његов циљ да је читавој Србији пошаље поруку да су Срби са Косова подржали његову издају.

Али оно што желим свима да поручим, то  је лаж, и Срби са Косова не подржавају Вучића, већ мафија, шиптари и плаћеници.

Они не могу да представљају српски народ и њихове подршке су ништавне.

Политикон