Почетна Актуелно Национална Авангарда је Вучићева организација

Национална Авангарда је Вучићева организација

by pera

СНП “Наши” раскринкаће још једну у низу лажних патриотских организација, а реч је  о Вучићевој “Националној аввангарди”.

Ова весела скупина у јавности покушава да заузме место “патриотске организације” која се бори против либерала и кругодвојкаша и која себе покушава да прикаже као “елиту” међу десницом која има одговоре на сва питања.

Наравно сви ти одговори су толико дубоки и оштроумни таман колико треба да се не задире у Вучићеву издају Косова и издајничку политику којом урушава и последње трагове државотворности.

Оно што треба додати да је “Национална авангарда” пројекат служби безбедности, па зато и не треба да нас чуди што се на њиховим скуповима као говорници појављују људи из службе, као и функционери СНС-а, па и сам Александар Вучић и Ана Брнабић.

Национална авангарда је само још једна у низу параван организација које треба да праве димну завесу док Вучић издаје Косово. Свака тема је дозвољена осим критике Вучића и одбране Косова од издаје.

СНП “Наши” ће и даље скретати пажњу јавности на овакве “државне” пројекте који су већи и гори издајници од Наташе Кандић јер своју праву улогу крију иза патриотизма и родољубља.

Информативна служба

СНП “Наши”