Почетна Актуелно СМЕЖУРАНО УДБАШКО МУДО – ОДЛОМАК 2 – Како је Шешељ отимао станове за љубавницу!

СМЕЖУРАНО УДБАШКО МУДО – ОДЛОМАК 2 – Како је Шешељ отимао станове за љубавницу!

by pera

ОДЛОМАК 2

Шта се дешава иза тапацираних врата прва је сазнала управо она која је за све године Шешељевог одсуства у Хагу и чувала кључ. Љиљана Михајловић, шефица кабинета.

Соба је због ње и била направљена. Љубавна романса  трајала је месецима, али све до момента док није Шешељу досадила и док у исту собу није почео да доводи и друге жене.

Наравно, она је све  то знала и све је рађено уз њену сагласност да би опстала на функцији, чак је дежурала испред врата док се Шешељ забавља са новим конкубинама.

Али, Љиљана је такође била особа које је знала све Шешељеве тајне, а то је одлично знао и он.

Зато је Љиљана морала да буде обезебеђена на све могуће начине. Најпре је добила стан.  И то не обичан. Него отет. Првог јула 1997. године уз помоћ партијских колега Љиљана Михајловић је упала у стан породице Барбалић која је била на одмору у Хрватској. Како би се отимање стана што боље оправдало Војислав Шешељ им је напаковао да су усташе, а у стану је “пронађен” промо материјала ХДЗ-а који је наравно био подметнут. Ван сваког закона стан је отет, а Шешељ се јавно хвалио како је отерао усташе из Земуна. Овај случај отимања стана и дан данас није завршен и њиме се тренутно бави Уставни суд у Србији.

Ђутање “остављене” љубавнице није се завршило отимањем стана. Од Шешеља добија и плац на Бусијама, а  странка јој  гради и  кућу за родитеље. Али ни ту није био крај. И стан у коме јој живе брат и  снаја са децом такође је обезбеђен од Војислава Шешеља.

За сво време Шешељевог одсуства у Хагу она се питала за све. Она је  била владар из сенке без које није могао да се потроши ни један једини динар из касе СРС. Колико је она трошила, то је знао само лидер СРС.

Захвалност за лојалност или уцена, али оно што је евидентно Војислав Шешељ јој  већ деценијама финансира све што јој падне на памет, а и у најновијем сазиву Републичке Скупштине она је посланик, а као  и увек је трећа на изборној листи. До сада Љиљану Михајловић нико није чуо да је проговорила у скупштини нити да се јавила за реч по било којем питању.

Наставиће се…

Књига која је састављена од исповести блиских сарадника Војислава Шешеља “Смежурано удбашко мудо” коначно разоткрива све мрачне тајне које је Шешељ деценијама покушавао да сакрије и заташка.