Почетна Актуелно 200 чанова ДСС из Гаџиног хана прешло у СНС?!

200 чанова ДСС из Гаџиног хана прешло у СНС?!

by pera

Гаџин Хан — Више од 200 чланова Демократске странке Србије у Гаџином Хану прешло је у Српску напредну станку, пишу “Јужне вести”.

Како каже први човек напредњака у овој општини Горан Стојиљковић, СНС-у су приступили сви чланови заједно са руководством ДСС-а.

Стојиљковић је после овог појачања најавио стварање месних одбора и јачање партијске инфраструктуре у Гаџином Хану. Додаје да ће то бити заправо припреме за следеће изборе, али и да је овако одлучено због најаве председника Србије Александрав Вучића да ће у општину довести инвеститора.

„Са циљем припреме странке за следеће изборе и спровођење политике СНС и Александра Вучића. На последњем скупу са председницима општина, Вучић је обећао отварање једне фабрике са 150 радних места што је веома значајно и битно за развој општине и за останак младих људи горе“, рекао је Стојиљковић.

Иначе, ДСС је у Скупштини Гаџиног Хана до данас имао четири одборника, два члана у Општинском већу, а досадашњи предсеник Општинског одбора ове странке Драган Мијалковић је на функцији помоћника председника Општине.

СРБИН ИНФО