Почетна Актуелно Шешељ и Зукорлић раде са албанском тајном службом на дестабилизацији Србије!

Шешељ и Зукорлић раде са албанском тајном службом на дестабилизацији Србије!

by pera

СНП “Наши” из обавештајних кругова дошао је до информација да Војислав Шешељ и муфтија Муамер Зукорлић осим договора о сарадњи око напада на све политичке непријатеље муфтије имају и договор са Албанском тајном службом – ШИК, и то  са “Одељењем за пропаганду ван Косова”.

Циљ ове сарадње је да се Србија што више дестабилизује и држи под сталном тензијом од отварања  нових жаришта на подручју Рашке области, а све у циљу што лакшег признавања независности Косова и Метохије.

У преводу, Војислав Шешељ и муфтија Зукорлић преносе поруку Србима од Албанаца са Косова, да уколико Срби не признају независност Косова, ускоро ће започети немири и у Рашкој.

Војислав Шешељ на исти начин је функцонисао и током деведесетих година. Служећи се јефтином демагогијом и хушкањем људи на рат, он је зарађивао милионе марака у то време, док је народ гинуо и страдао.

Сада је нашао новог сарадника и новог партнера у лику муфтије Зукорлића, који му намешта политичке ангажмане и шта треба да прича, а овога пута за интересе Албанаца са Косова који би да створе лажну државу “Косово”.

Информативна служба

СНП “Наши”