Почетна Актуелно SKANDALOZNO: Predsednik Srbije opet napao producenta Rikošeta!

SKANDALOZNO: Predsednik Srbije opet napao producenta Rikošeta!

by pera

Najnoviji napad predsednika Srbije Aleksandra Vučića na producenta Rikošeta Sašu Mirkovića govori o tome koliko je ozbiljan strah aktuelnog diktatora Srbije od istraživanja pozadine ubistva Olivera Ivanovića..

Ničim izazvan i van svakog konteksta i zdrave logike, predsednik Srbije je na konferenciji za medije održanoj povodom protesta dela opozicije pomenuo i producenta Rikošeta Sašu Mirkovića optuživši ga, bez ikakvih argumenata i potpuno neosnovano, da je „bolesnik“ koji Milenu Popović, ljubavnicu pokojnog Olivera Ivanovića, povezuje s njegovim ubistvom.

Činjenica je, ipak, da Milena Popović nikada nije poligrafski ispitivana čak ni na onom čuvenom „Vučićevom poligrafu“ koji svi njegovi kriminalci s lakoćom prolaze, što dodatno podgrejava sumnju u njenu umešanost a Rikošet se sve vreme zalaže da ona, kao jedna od glavnih osumnjičenih osoba, bude poligrafski testirana.

Saša Mirković podneće sutra još jednu u nizu krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije zbog javno izrečene klevete iako je mala verovatnoća da će nadležni organi privesti licu pravde predsednika Srbije jer se protiv njega već vode desetine krivičnih procesa ali bez pravnog epiloga.

Saša Mirković je na svom profilu na Fejsbuku objavio i sledeći status:

„Vrlo je čudno da Vučić toliko grčevito brani sve ljude koji su imali veze sa Oliverom, kao da nešto pokušava da sakrije, a ne zna kako?
Nikada nisam pomenuo Milenu, jesam Radoičića a Vučić je redovno pominje. Hoće li on nešto da nam kaže? Da sakrije možda svoju umešanost ako postoji ili nekog svog bliskog?“