Почетна Актуелно Vučić i Milena Popović da kažu KO JE UBIO OLIVERA!

Vučić i Milena Popović da kažu KO JE UBIO OLIVERA!

by pera

Najnoviji napad predsednika Srbije na producenta Rikošeta Sašu Mirkovića pokazuje svu njegovu nervozu zbog istraživanja pozadine ubistva Olivera Ivanovića koje Rikošet privodi kraju kao i snimanja dokumentarnog filma „Ko je ubio Olivera?“ čije je premijerno prikazivanje zakazano u Briselu na godišnjicu ubistva ovog kosovskog političara.

Na osnovu svih prikupljenih nepobitnih činjenica, ekipa Rikošeta raspolaže pouzdanim saznanjima daMilena Popović (Ivanović) i predsednik Srbije Aleksandar Vučić znaju ko je ubio Olivera Ivanovića ali da iz odreređenih, samo njima poznatih razloga, ne žele da to saopšte široj javnosti.

Milena Popović je odmah nakon ubistva Olivera Ivanovića izjavila medijima da „zna ko je ubio Olivera“ i prosto je neverovatno da,  od nje do danas, NIKO NIKADA NIJE TRAŽIO ISKAZ povodom ubistva njenog supruga!

Doduše, istražni organi Kosova ne mogu da dođu do nje kao što su došli do njene najbolje prijateljice Silvane Arsović, inače sekretarice Olivera Ivanovića, radi uzimanja zvaničnog iskaza jer je Vučić odmah sklonio Milenu Popović van domašaja kosovskog pravosuđa, u Beograd, i to u kancelariju njegove premijerke Ane Brnabić.

Međutim, ni u Beogradu niko iz Vučićeve policije nikada nije uzeo iskaz od Milene Popović povodom ubistva njenog supruga iako je rutinska stvar i praksa u svetu da se od najbližih srodnika i saradnika ubijene osobe uzimaju iskazi i to odmah nakon počinjenog zločina.

Stvar je krajnje sumnjiva i zbog toga što policijska statistika kaže da je, kada je ubistvo nekog oženjenog muškarca u pitanju,  u 72% slučaja počinilac ljubavnik supruge ubijenog pa je zato praksa da se od supruge ubijenog odmah uzima iskaz, pre nego što se to uradi sa svim osumnjičenima a od Milene Popović niko nikada nije tražio da se izjasni o svojim saznanjima, čak ni nakon njene izjave za medije da „zna ko je ubio Olivera“!

Predsednik Srbije više puta je decidno izjavio da „Milan Radojičić nije ubio Olivera“ i da su „Albanci hteli da ubiju Olivera Ivanovića“, ali nije nikada pojasnio koji su to Albanci i zbog čega su hteli da ubiju čoveka koji je smetao samo i jedino Vučićevim ljudima na Kosovu?

Pored toga, ako Vučić zna ko nije ubio Olivera, da li, možda, onda zna ko jeste?!

I zašto onda ta svoja saznanja ne iznese u javnost?

Ovako, Milena i Vučić ćute i samo pogrejavaju sumnje da znaju ko je ubio Olivera ali to neće nikome da kažu…

Pitanje je kada i da li će uopšte Vučić izaći u javnost sa rezultatima istrage ubistva Olivera Ivanovića koju vodi njegova policija, jer ona predugo traje, vodi se daleko od očiju javnosti i nije relevantna zbog činjenice da Milena Popović, po prirodi stvari jedna od glavnih osumnjičenih osoba za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, nikada nije dala službeni iskaz u policiji i nikada nije poligrafski testirana čak ni na onom famoznom Vučićevom poligrafu koji svi njegovi osumnjičeni s lakoćom prolaze…

Produkcija „Rikošet“ još jednom poziva predsednika Srbije i Milenu Popović da kažu „Ko je ubio Olivera?“