Почетна Политика СНП НАШИ Подршка Русији ће зависити од њених ставова према Вучићевој издаји Косова

СНП НАШИ Подршка Русији ће зависити од њених ставова према Вучићевој издаји Косова

by pera

Српски народни покрет Наши обраћа се Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину, а поводом односа председника Руске Федерације Владимира Путина према српском народу и питању Косова и све учесталијих изјава званичника Руске Федерације попут Сергеја Лаврова да ће Русија прихватити сваки договор између Београда и Приштине.

СНП Наши овакве изјаве сматра непромишљеним и  штетним по српске националне интересе и  већ дужи период се од стране високих функционера Руске Федерације шаље једна веома лоша и тешка порука која додатно отежава укупну политичку борбу за Космет већ претерано страдалог српског народа и даје ветар у крила политици Александра Вучића,  који у Србији, својом медијско-бирократском апаратуром води отворени рат против СПЦ , црквених великодостојника, али и свих оних родољуба који су против његове намере да спроведе издају Косова и Метохије.

СНП Наши подсећају председника Владимира Путина да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци.

Бројне патриотске организације у Србији, укључујући и СНП Наши већ  годинама дају безусловну подршку председнику Путину, док са његове стране можемо видети политичке калкулације и подршку политичким опцијама у Србији које су отворено против српског народа.

Сматрамо да председник Путин мора да се одлучи да ли ће и даље подржавати и давати легитимитет Александру Вучићу западној марионети, или ће коначно подржати српски народ и почети на прави начин да штити његове интересе.

СНП “Наши” поручују Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину да ће и политика српских патриотских организација у будућности зависити од ставова Руске Федерације према покушајима Александра Вучића да изда Косово и Метохију.

Информативна служба – СНП Наши