Почетна Актуелно ВУЧИЋ НАРЕДИО – СНС АКТИВИСТИ И БОТОВИ ОРГАНИЗУЈУ ДОЧЕК ПУТИНУ!

ВУЧИЋ НАРЕДИО – СНС АКТИВИСТИ И БОТОВИ ОРГАНИЗУЈУ ДОЧЕК ПУТИНУ!

by pera

СНП “Наши” обавештава јавност да је Александар Вучић наредио свим општинским одборима СНС-а да организују аутобусе са члановима за дочек Владимира Путина председника Руске Федерације који ће бити организован у Београду.

Циљ Александра Вучића је да кроз дочек Путина демонстрира како има огромну подршку народа и да грађани Србије дају безрезервну подршку његовој политици.

СНП “Наши” упозоравају грађане да Александар Вучић покушава да створи лажну медијску слику о подршци грађана јер у 2019. години мора решити питање Косова, односно признати независност ове самозване државе.

СНП “Наши” пре пар недеља упутили су и писмо амбасади Руске Федерације од које тражимо да председник Путин одлучи коме даје подршку, да ли режиму Александра Вучића која планира издају Косова или српском народу који живи у диктатури једног анти-српског  режима.

Председник Владимир Путин ако жели добро српском народу не може давати безрезервну подршку Александру Вучићу који спроводи највећу издају у историји српског народа.

Информативна служба

СНП “Наши”