Почетна Политика На основу ког критеријума је Путин одликовао Вучића?

На основу ког критеријума је Путин одликовао Вучића?

by pera

СНП “Наши” поставља питање Њ.Е. Александру Чепурину амбасадору Руске Федерације на основу ког критеријума је председник Владимир Путин одликовао Александра Вучића?

Да ли је одликовање Александра Невског великог православног светитеља, спало на то да га добијају управо они који уништавају православну веру и традицију и који се залажу за издају Косова и Метохије које је православна колевка не само Срба већ и читавог човечанства?

СНП “Наши” поставља питање Александру Чепурину амбасадору Руске Федерације да ли то председник Путин подржава Александра Вучића у предаји Косова и Метохије у руке шиптарских терориста?

Александар Вучић је човек који се отворено бори против свих вредности за које би требао да се добије орден Александра Невског, а издаја и предаја стотина православних светиња у руке шиптара свакако не може бити чин за част и одликовања.

СНП “Наши” овакав гест од стране председника Руске Федерације сматра отвореним антисрпским чином и увредом за све Србе.

Александар Вучић једини орден који може добити је ОРДЕН ЗА ИЗДАЈУ, јер никоме у целокупној српској историји до сада није пало на памет да изда Косово и Метохију.

Информативна служба

СНП “Наши”