Почетна Актуелно АМБАСАДОРЕ СТИДИТЕ СЕ – То није орден СРПСКОМ НАРОДУ, него орден ИЗДАЈНИКУ ВУЧИЋУ!

АМБАСАДОРЕ СТИДИТЕ СЕ – То није орден СРПСКОМ НАРОДУ, него орден ИЗДАЈНИКУ ВУЧИЋУ!

by pera

СНП “Наши” изјаву амбасадора Русије у Србији  Александра Чепурина у којој објашњава да је орден Александру Вучићу орден за “српски народ” сматра скандалозном и увредом.

Господине Чепурин, Александар Вучић није Србија и српски народ нити ће он то икада бити.

Александар Вучић је човек који издаје Косово и Метохију и из дана у дан та његова намера је све јаснија и видљивија. Али оно што је тужно, то је да је и подршка Русије да Србија остане без Косова и Метохије све видљивија и видљивија.

СНП “Наши” су одавно приметили ту тенденцију да Руска Федерација подржава Александра Вучића у издаји и након више наших писама коначно смо добили и Ваш одговор у јавности који је увреда за све Србе.

Начин на који Руска Федерација води политику у Србији довешће до тога да ће те изгубити подршку и у једној пријатељској земљи каква је Србија.

Присталице СНС, плаћени статисти и Вучићеви батинаши који ће дочекати председника Путина нису ту што воле Русију. Они ће дочкати било кога по његовом наређењу, а вашом политиком и подршком издаји Косова остали сте без правих приајтеља који су Вас годинама подржавали.

Информативна служба

СНП “Наши”