Почетна Политика (VIDEO) POLITIČKI ZEMLJOTRES U REGIONU! Pogledajte kako bivši gradonačelnik Podgorice Stijepović UZIMA PARE od Duška Kneževića!

(VIDEO) POLITIČKI ZEMLJOTRES U REGIONU! Pogledajte kako bivši gradonačelnik Podgorice Stijepović UZIMA PARE od Duška Kneževića!

by pera
Podsećamo, jedan od uhapšenih vozača „Atlas banke“ je Specijalnom policijskom timu saopštio da je 100.000 dolara lično preuzeo od Stijepovića, kako bi ih promenio u evre

Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović lično je uzeo novac od predsednika Atlas grupe Duška Кneževića za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista.

Podsećamo, jedan od uhapšenih vozača „Atlas banke“ je Specijalnom policijskom timu saopštio da je 100.000 dolara lično preuzeo od Stijepovića, kako bi ih promenio u evre. Njegova izjava je nestala na putu do Tužilaštva. Takođe, glavni specijalni tužilac Milivoje Кatnić nikada nije pokrenuo istragu tim povodom.

IN4S ekskluzivno objavljuje snimak na kojem se vidi kako Stijepović uzima novac od Кneževića.

Prenosimo transkript njihovog razgovora tom prilikom:

Stijepović: Idem za Zetu.

Кnežević: Što za Zetu?

Stijepović: Idem da držim govor.

Кnežević: Sedi sekund.

Кnežević: A čekaj, večeras je Milo u Zeti?

Stijepović: Pa e, sad idem.

Кnežević: Sedi.

Stijepović: Taman, samo da namestim kravatu.

Кnežević: Oni su zamenili. Samo su 2,5% uzeli za menjanje.

Stijepović: Neka su, nema veze. (ljubi Кneževića)

Кnežević: 47500 je tu.

Кnežević: Ovde je pedeset, to ti je 97500.

Кnežević: A Milo govori u Zeti?

Stijepović: Govori on. Pred njim uvek imam tremu kad govorim.

Na snimku se potom vidi kako Stijepović uzima podeblju kovertu i stavlja u džep sakoa.

Ovo jasno pokazuje da su i Кnežević i Stijepović učesnici nezakonitih aktivnosti, kao i Кatnić koji je sve ovo pokušao da sakrije i pripiše Demokratskom frontu.

Кnežević je, inače, ranije kazao da je jedan od najvećih donatora DPS-a u zadnjih 25 godina, veliki je zagovornik NATO integracija i crnogorske nezavisnosti.

S

Informer