Почетна Политика Иван Ивановић, изјавио да је „Шешељ прва дама муфтијиног харема“

Иван Ивановић, изјавио да је „Шешељ прва дама муфтијиног харема“

by pera

БЕОГРАД – Председник Српског народног покрета Наши, Иван Ивановић, изјавио је за Комерсант.рс да је „Шешељ прва дама муфтијиног харема“, те да лидер радикала ради за Муамера Зукорлића.

Ивановића смо питали на основу чега покрет Наши базира своје тврдње о сарадњи Шешеља и Зукорлића, а он је одговорио да „наравно неће открити своје изворе, али да жели да скрене пажњу јавности на континуитет заједничког деловања два политичара, што јасно показује колико су информације тачне“.

„Још од одбране нелегалне зграде муфтијиног факултета у Новом Пазару, Шешељ се ставио на располагање муфтији Зукорлићу.“ – каже Ивановић и додаје да је сада на тапету враћање Зукорлића у фокус јавности, како би муфтија заузео позиције за причу о „аутономији Санџака“.

Сада се на тапету нашла нова акција, а која се тиче подизања тензија у Рашкој области, или како муфтија воли да каже у “Санџаку”, где је Шешељ „подмазан“ са 200 хиљада евра, каже први човек Наших и додаје да је „Шешељ прва дама муфтијиног харема“.

Војислав Шешељ, политичка проститутка коју у СНП Наши зовемо „Хурем“, добио је ту своту да ватреним изјавама потпирује сукобе како би муфтија Зукорлић поново у јавности подигао причу о неопходности “аутономије Санџака”, каже Ивановић у изјави за Комерсант.рс.

Извор: Комерсант.рс