Почетна Политика ZAVETNICI – Vučićeve pudlice za napade na opoziciju!

ZAVETNICI – Vučićeve pudlice za napade na opoziciju!

by pera

Srpski sabor “Zavetnici“, preko svog nezvaničnog portala GOVORISRBIJA.rs, koriste medijsku moć, kako bi diskreditovali borbu protiv tiranije u Srbiji. Objavljivanjem snimka bez tona na kojem se nalazi Sergej Trifunović, pukim nagađanjem, utvrdili su da ambasada SAD-a stoji iza protesta “jedan od pet miliona“ u Beogradu.

Glodur ovog sajta je Nemanja Đukić, a njegov verni novinar je Marija Havrilov. Bez ikakvih fakultetskih kvalifikacija bave se uređivanjem medijskog sadržaja.

Foto/GOVORISRBIJA.rs

Ova politička organizacija predstavlja lažnu opoziciju na izborima, kako bi Srpskoj naprednoj stranci učinili uslugu da i dalje bude na vlasti. Na parlamentarnim izborima 2016. godine, sa osvojenim jednim procentom glasova, dokazali su da su samo “levo smetalo“ na političkoj sceni Srbije. Jedino “Zavetnici“ od “opozicije“ nisu izašli na ulice  protiv krađe glasova. Jasno je svima da podržavaju i dalje totalitarni režim.

“Presvučeni radikali“ distancirali su se od Vojislava Šešelja, kao tada aktivni članovi Srpske radikalne stranke i priklonili se Aleksandru Vučiću, glumeći opoziciju pod zvaničnim imenom “Srpski sabor Zavetnici“.

intervju.rs

Pudlica.com