Почетна Политика Покрет Србије Герила – Сви на протест испред ТВ Пинк

Покрет Србије Герила – Сви на протест испред ТВ Пинк

by pera

Покрет Србије Герила позива све грађане на велики протест против медијског мрака, цензуре и грубог кршења Устава Републике Србије од стране ТВ Пинк и њеног власника Жељка Митровића. ТВ Пинк већ годинама служи као партијска телевизија Српске напредне странке преко које се Александар Вучић обрачунава са политичким неистомишљеницима и преко које се на најбестиднији начин блате и сатанизује опозиција у Србији.

Последњих месеци ТВ Пинк започела је и своје противуставно деловање јер се са ње отворено позива на кршење Устава Републике Србије и цепање Косова и Метохија. Преамбула Устава РС гарантује да су Косово и Метохије неодвојиви део Србије, а ТВ Пинк свакодневно заступа и лообира за интересе Албанаца и стварање „велике Албаније.

Покрет Србије Герила позива све грађане Србије без обзира на политичку опредљеност на велики протест 16.03.2019. године у 18.30 часова испред ТВ Пинк (Незнаног јунака 1) где ћемо јасно и гласно рећи НЕ медијском терору који долази са ове телевизије и захтевати укидање националне фреквенције и одговорност Жељка Митровића због лобирања за стварање „велике Албаније.

ВИДИМО СЕ ИСПРЕД ТВ ПИНК!

Инфо служба Покрет Србије Герила