Почетна Политика СНП НАШИ испрозивали Вучићеву опозицију!

СНП НАШИ испрозивали Вучићеву опозицију!

by pera

СНП “Наши” представља јавности три водећа Вучићева опозиционара.

На првом месту налази се његов политички отац Војислав Шешељ.

Од доласка из Хага Војислав Шешељ служи као ударна песница Александра Вучића за обрачун са опозицијом и свим Вучићевим политичким непријатељима. Такође, његова улога је и да буде Вучићу параван приликом издаје Косова и Метохије. Војислав Шешељ је наставио са удбашком праксом коју је имао и за време Слободана Милошевића, да буде подобан сваком режиму, да буде главни непријатељ опозиције и да наравно све то добро уновчи.

На другом месту налази се Ненад Чанак који има договор са Александром Вучићем од 2013. године. Овај договор склопљен је у ресторану Контакт на Новом Београду где је био њихов тајни састанак. Договор се  односи на престанак напада Ненада Чанка на Александра Вучића, а против Чанка никада није употребљен прљав материјал који се чува, а односи се на бројне малверзације и контакте са страним обавештајним службама. Ненад Чанак је такође једна од ударних песница Александра Вучића за обрачун са опозицијом.

На трећем месту налази се Чедомир Јовановић. Преко режимских таблоида у јавности је одјекнула вест како постоји снимак политичара и његове супруге како учествују у оргијама. Незванично је кружила вест да се ради о Чедомиру Јовановићу, а врло брзо након тога Чеда је постао један од следбеника Александра Вучића. Да ли је он на том снимку, или су у питању само финансијске малверзације и везе са подземљем, то наjбоље зна он сам. Али оно што је евидентно, то је  и да је Чедомир Јовановић на исти начин попут Шешеља и Чанка постао један од подобних опозиционара, који помаже Вучићу у обрачунима са опозицијом и који никада не критикује Александра Вучића.

Ова тројка лажних опозиционара је један од стубова режима Александра Вучића, која му ускаче  у заштиту кад год се јави потреба да неко из опозиције буде укаљан и медијски сатанизован.

Оно што је заједничко за сву тројицу је да се служе истим прљавим методама, увредама и псовкама   и да  више немају ни 0,1 одсто бирача.

Информативна служба

СНП “Наши”