Почетна Политика SAOPŠTENJE REDAKCIJE RIKOŠET! Gašić preti ubistvom našem producentu Saši Mirkoviću!

SAOPŠTENJE REDAKCIJE RIKOŠET! Gašić preti ubistvom našem producentu Saši Mirkoviću!

by pera

Bratislav Gašić direktor BIA i visoki funkcioner SNS umesto da štiti gradjane i novinare on preti ubistvima.

Naime u danasnjoj prepisci sa našim producentom Bratislav Gašić ga je prvo izvredjao, a nakon toga i uputio pretnje na život našeg producenta Saše Mirkovića, zbog objektivnog pisanja Rikošeta o stanju Republici Srbiji!

Inače komunikacija izmedju njih dvojice se odvijala preko vibera i whats app. Gašić je poruke slao na Mirkovićev telefon sa svog broja 063/603-4xx

Saša Mirković je već podneo krivičnu prijavu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog krivičnog dela ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI iz člana 371 KZ, zbog njegove izjave da „su proterali iz Srbije Mirkovića i Bašanovića“. Pogledajte snimak konferencije za štampu Vučića u zgradi Predsedništva.

Danas je Bratislav Gašić otišao korak dalje i uputio direktne pretnje našem producentu „na zivot i telo“ i zbog toga Redakcija Rikošeta traži zaštitu medjunarodnih i domaćih institucija u odbranu ljudskih prava od ovakvih kabadahija.

Poučeni iskustvom šta se desilo Oliveru Ivanoviću čije smo ubistvo istrazivali kao i Slavku Ćuruviji, ozbiljno smo shvatili ove pretnje od prvog čoveka TAJNE POLICIJE SRBIJE koje je uputio Mirkoviću sa svog telefona koji godinama koristi. Prilog foto!

Redakcija Rikošeta je zabrinuta kako za zivot našeg producenta i njegove porodice, tako i svih članova redakcije.

Zahtevamo od medjunarodnih organa hitnu zaštitu naše redakcije!

Mirković i Rikošet će podneti krivičnu prijavu protiv Bratislava Gašića za pretnje ubistvom Mirkoviću dok je bio na radnom mestu!

Ricochet special