Почетна Актуелно PRAVOSUDNA MAFIJA (5 DEO) Sudija Irena Krstić Milosavljević!

PRAVOSUDNA MAFIJA (5 DEO) Sudija Irena Krstić Milosavljević!

by pera

Kako rade sudije članovi PRAVOSUDNE MAFIJE U SRBIJI! Umesto da sudi po zakonima Republike Srbije Irena Krstić Milosavljević sudi iz lične koristi i po mafijaškom principu ko da više.

Ova žena poznata po svojim seksualnim aferama je došla do pozicije sudije i predsednika KŽ veća Višeg suda u Zaječaru isključivo preko kreveta nekadašnjeg predsednika Višeg suda u Zaječaru a danas sudije u Beogradu Dragana Rajkovića sa kojim je zajedno nekoliko godina delila njegov švalerski stan na Popovoj plaži u Zaječaru, gde je u zatečena mnogo puta od raznih radnika suda.

Žena nakon takve afere, a bez dovoljno radnog iskustva brzo postaje i sudija Višeg suda u Zaječaru i to ni manje ni više predsednik KŽ veća koji odlučuje o sudbini ljudi ali isključivo po naredbi ili nekoj trgovini u kojoj se uvek dobro snalazila.

Nakon odlaska Dragana Rajkovića za Beograd skače u naručje advokatu Miši Nikolovu preko kog uzima novac od njegovih klijenata da bi im predmeti brzo bili rešeni. Ne postoji nijedan predmet u kom je Miša Nikolov bio advokat a da Irena nije presudila u njegovu korist.

Neretko su ih Zaječarci viđali zajedno po gradu čak nisu ni krili svoju vanbračnu vezu iako su oboje u braku. Inače Irena Krstić Milosavljević je bila član Demokratske stranke ali odmah nakon izbora 2012 godine preleće u jato SNS i sudi po političkoj liniji i po uplatama od advokata Nikolova, koji obezbeđuje novac od klijenata i odmah im daje garancije da će Irena to „završiti“.

Pošto se dobro pokazala u TRGOVINI UTICAJEM a trebalo joj je dosta vremena da provodi bez muža, Ivicu Milosavljevića njenog venčanog supruga nagrađuju mestom direktora bolnice kako bi imao što više dežurstava i ne bi bio kod kuće.

Irena Krstić Milosavljević pripada organizovanoj kriminalnoj grupi kojoj pripada i predsednik Osnovnog suda u Zaječaru Vladan Nikolić kao i neke sudije tog suda Ivana Rodić, Saša Živković i naravno pojedini tužioci kako iz Osnovnog tužilaštva tako i iz Višeg tužilaštva.

Rikošet je istraživao ovu ORGANIZOVANU KRIMINALNU GRUPU i došao je do mnogih saznanja koja ćemo u narednim danima iznositi kako bi javnost znala ko su nam sudije i tužioci i ko odlučuje o sudbinama ljudi.

Rikošet je postavio pitanja Ireni Krstić Milosavljević preko službenog maila koji je naznačen na web sajtu Višeg suda u Zaječaru. Danas nismo dobili odgovore iako smo naglasili da ćemo feljton o njoj započeti i bez njenih odgovora na naša pitanja o pojedinim predmetima koje je zadužila i u kojim takodje TRGUJE UTICAJEM kako bi sebi obezbedila što više privilegija i uz pomoć šefova te organizovane kriminalne grupe zauzela što bolju poziciju, uz put kršeći sve ZAKONE REPUBLIKE SRBIJE koji važe za ORGANIZOVANI KRIMINAL!

Daćemo vremena sudiji Ireni da odgovori na naša pitanja, a dok ne odgovori mi ćemo iznositi sve činjenice i saznanja do kojih smo došli!

Nastaviće se u subotu 27.04.2019.god.

Ricochet tim