Почетна Актуелно РАДОСЛАВ МИЛОЈИЧИЋ “КЕНА” – Офуцана пудлица Александра Вучића!

РАДОСЛАВ МИЛОЈИЧИЋ “КЕНА” – Офуцана пудлица Александра Вучића!

by pera

У мору политичких аутсајдера који се такмиче који ће се више додворити Александру Вучићу, истиче се и један из редова демократа, Радослав Милојичић од милоште звани “Кена”, мада би му више пристајало да је у надимку уместо н слово њ.

Дакле, господин Кења, пардон Кена, је још једна од пудлица на ланцу Александра Вучића која ускаче у игру и лаје кад год је то Вучићу потребно. А потребно је често, поготово сада, када треба нападати опозицију и критиковати позив на бојкот избора.

Господин Кења, пардон Кена, месецима размишља да се “врати у парламент”, не разуме ни шта је била суштина опозиционе “слободне зоне”, свестан је да “једино Вучићу одговара што је ДС изашла из парламента”…

Ма како год да се окрене господин Кења, пардон Кена, је веома критичан о потезима опозиције, јер знате он (Кења) се брине о рејтингу опозиције, па је зато и непрекидно критикује како би јој тај рејтинг подигао.

Зато господин Кења, пардон Кена, даје изјаве за Информер попут оних да ће  Председништво демократске странке  размотрити питање учешћа демократа  у разговорима о изборним условима уз посредовање Европског парламента, и да је то одлука о избору између европских вредности и појединаца из опозиције који су против овог састанака.

Господин Кења, пардон Кена, такође напомиње да је то одлука између дијалога и сукоба.

По господину Кењи, пардон Кени, опозиција је највећи кривац за политичко стање у Србији, а не Александар Вучић. Зато се критике Вучиће од стране господина Кење, пардон Кене  и не чују, али се зато на сваки начин гледа како да се нанесе што већа штета опозицији. Праве се сукоби где треба и не треба, изазивају вештачке идеолошке поделе које немају никаве везе са рушењем диктатора са власти и уопште гледано, господин Кења, пардон Кена, је на задатку давања  легитимитета Александру Вучића.

Зато је потребно окривити опозицију и представити јавности да је управо она крива за политичку ситуацију Србији јер су јој “лоше методе борбе”,  а да бојкот избора није никакво решење.

Господин Кења, пардон Кена, има низ решења како би се рад опозиције подигао на много виши ниво.

Као прво вратити се у парламент и друга битна ставка је изаћи на изборе и дати Александру Вучићу легитимитет да су избори у Србији фер и демократски И наравно дати му и легитимитет по завршетку избора да  настави са издајом Косова. Јер како то већ Александар Вучић намерава да саопшти након избора “грађани су ми дали легитмитет на фер и коректним изборима да наставим са својом политиком”.

Господин Кења, пардон Кена, је још само једна у низу политичких протува и офуцаних пудлица  попут Војислава Шешеља, Чедомира Јовановића, Ненада Чанка, Аце Шапића или Милоша Јовановића.

Кључно питање је како је Демократска странка стигла од Зорана Ђинђића до Кење и да ли ће успети да очисти своје редове од оваквих политичких медиокритета.

Политикон