Почетна Актуелно КЕРБЕРИ ИРИНЕЈА БАЧКОГ – Жељко Ињац и остали епсикопски ботови !

КЕРБЕРИ ИРИНЕЈА БАЧКОГ – Жељко Ињац и остали епсикопски ботови !

by pera

Иринеј Бачки или у СПЦ познат као недодирљиви, стекао је такав статус управо што је деценијама градио култ своје личности и недодирљивости.

Та недодирљивост није била ничим оправдана осим што је Епископ Иринеј имао гађење и презир према свима и тако се понашао.

Он је једини професор Православног Богословског факултета у Београду који је јавно ставио саопштење својим студентима у којем им поручује “да му се не обраћају”, а да све што их интересује “питају преко асистента”.

Иринеј Буловић је такође познат по недоласцима на предавања чиме је направио огромну рупу у познавању Новог Завета међу студентима ПБФ,  понижавању студената тако што није долазио на испитне рокове, а није било страно ни да су студенти  одговарали у аутомобилу Епископа Иринеја, који је у “толикој журби” и наравно толико недодирљив да се не појављује чак ни на испитним роковима.

Епископ Недодирљиви очигледно је нечим био толико заузет када није могао да држи предавања и долази  на испитне рокове, али за све нас остаје велико питање чиме се то бавио?

Писањем теолошких дела се очигледно није бавио. Јер их нема.

Али оно што је очигледно, Епископ се бавио формирањем обавештајне мреже широм своје Епархије, а на све начине је гледао да прошири свој утицај и постане сива еминенција која вуче конце у СПЦ.

Свака информација о Епископима, Свештеницима, Монасима могла је бити употребљена, ако неко не дај Боже, стане на пут Епископу Недодирљивом.

У ту сврху Епископ Недодирљиви  оформио је и свој БОТ ТИМ, нешто слично попут Александра Вучића, али наравно у мањим размерама и који се одмах оглашава уколико уследи било какво негативно помињање Друга Бачког.

Црквени ПОЛИТБИРО предвођен Жељком Ињцем, моментално креће у акцију и пресуђује на лицу места. Наравно на смрт. Не физичку (мада да законом није забрањено не би се ни тога либили), већ ону медијску дискредитујућу, као што то ради Вучићевић преко Информера, нешто слично спроводе и његове “православне” колеге из Епархије Бачке,

Сваког противника и критизера Епископа Недодирљивог моментално покушавају да дискредитују, ољагају и објаве “мрачне тајне” онога ко се дрзнуо да помене “шефа”.

Сви су на тапету. Од Епископа, монаха, игумана, теолога, политичара…

Жељко Ињац и остали  ботови епископски  не жале ни средства ни времена.

Од Фејсбука па све до “православних форума”.

На православном форуму “ПОУКЕ”, који је под директном контролом Епископа Недодирљивог, а на којем је Жељко Ињац један од администратора, могу се прочитати веће гадости и погрднији изрази него на неком порно сајту.

О свему овоме се дуго ћутало, али коначно је дошло време да се истина изнесе на видело и да се ствари назову правим именом.

Епископ Недодирљиви иза себе не оставља ништа вредно нити ишта по чему ће остати упамћен у историји СПЦ. Уместо духовношћу, он се бавио сплеткарењем, подметањем, шпијунирањем и изградњом култа своје личности.

Сада се култ личности Друга Епископа убрзано урушава што се најбоље види по томе ко су му заштитници и на који начин то раде.

Никакве претње, ољагавања и ситне провокације више не могу проћи.

“Покајте се, јер се приближило Царство небеско“

Политикон