Почетна Актуелно ДСС ДОБИО 500 000 ЕВРА ОД ВУЧИЋА – Промовишу нови покрет “МЕТЛА” за изборе!

ДСС ДОБИО 500 000 ЕВРА ОД ВУЧИЋА – Промовишу нови покрет “МЕТЛА” за изборе!

by pera

Демократска странка Србије је добила 500 хиљада евра од Александра Вучића за промоцију новог покрета МЕТЛА 2020.

Милош Јовановић председник ДСС-а наставља са кампањом да његова странка по сваку цену изађе на предстојеће републичке изборе, како би дао политички легитимитет Александру Вучићу.

На иницијативу Демократске странке Србије основан је Покрет “Метла 2020”, са циљем, како је рекао председник те странке Милош Јовановић, да окупи појединце, организације и политичке странке које ће коренито да мењају ствари у Србији, док је у реалности Милош Јовановић човек који помаже Александру Вучићу да што лакше спроведе издају Косова и Метохије.

Сарадња Милоша Јовановића и Александра Вучића траје годинама и његова улога је идентична као и код других лажних опозиционара попут Шешеља, Шапића, Чанка, Чеде Јовановића…

По сазнањима из кругова блиских ДСС-у за оснивање покрета “МЕТЛА” који ће наступити на изборима 2020. године, ДСС је добио 500 000 евра.

Александар Вучић мора добити легитимитет на изборима, након којих ће покушати да спроведе издају Косова и Метохије, која мора бити спроведена од легитимно изабране власти.

Управо због тога Милош Јовановић и слични раде против бојкота избора и помажу Александру Вучићу да добије тај легитимитет.

Метла је потребна, али за Милоша Јовановића и сличне издајнике који помажу издају Косова, а крију се иза маске националиста.

Политикон