Почетна Актуелно IVAN IVANOVIĆ OBJAVIO ŠOKANTNE PODATKE: Vučićev brat krade struju i rudari bitkoin! (VIDEO)

IVAN IVANOVIĆ OBJAVIO ŠOKANTNE PODATKE: Vučićev brat krade struju i rudari bitkoin! (VIDEO)

by pera

Gost Slavija info tv bio je Ivan Ivanović iz SNP Naši Aranđelovac. Za naš kanal Ivan je ispričao kako je dobio otkaz po naređenju Aleksanda Vučića a sve zbog njegovog protivljenja potpisivanja briselskog sporazuma između Srbije i tzv. Kosova.

Ivan je uspeo da u jednom danu dobije tri tužbe u  od predsednika opštine Aranđelovac. Po njegovim rečima tužbe dobija jer je raskrinkao klan koji se bavi krađom struje. On je uspeo da snimi i da uživo objavi snimak o krađi struje dok je MUP koji je mašine zaplenio zaćutao o ovom slučaju.

Predsednik opštine je samo rekao da je mašine doneo neko iz firme Win Win a Ivan je napomenuo da iza te firme stoji brat predsednika Srbije Andrej Vučić. O svemu ovome ne postoje nikakvi papiri te je krađa struje više nego očigledna. Po rečima sledi ekološka katastrofa u Aranđelovcu koju pravi firma Bekament. Po rečima gosta ugroženo je i izvorište vode Knjaz Miloš kao i voda koju kupujemo.

Sukobe između nacionalista i ekstremnih liberala gleda kao na sukob budala koji igraju u pozorišnoj predstavi i samo im je bitno da se Vučić ne pominje u negativnom kontekstu. Za stranke koje će učestvovati na izborima rekao je da su plaćene od strane Vučića da mu glume opoziciju. Nekima čak SNS i štampa materijal za izbore.

Napade na vladiku Amfilohija ocenio je kao naručene od strane Aleksandra Vučića jer ne može da mu oprosti što ga nije prihvatio za Badnje veče da dođe u Crnoj Gori. Dok je za vladiku Irineja Bulovića rekao da je nezvaničan patrijarh SPC i podsetio gledaoce da su roditelji njegovi bili visoki oficiri OZNE.

Preporučujemo svima da pogledaju ovu emisiju i saznaju dosta o aferam koje ne postoje za medije u Srbiji