Почетна Актуелно Млађан Ђорђевић с Космета послао снажну поруку Вучићу: Ово није на продају!

Млађан Ђорђевић с Космета послао снажну поруку Вучићу: Ово није на продају!

by pera

Млађан Ђорђевић, члан Председништва Генералног савета и заменик генералног секретара Скупштине народа Евроазије, боравио је на Косову и Метохији, одакле је послао снажну поруку режиму Александра Вучића.

– Метохија, село Смаћ – овде сам рођен. Капије нема, кућа спаљена, стари дуд посечен. Ово није на продају – написао је Ђорђевић на друштвеној мрежи „Твитер“.

Млађан Ђорђевић@mladjandj

Метохија, село Смаћ – овде сам рођен. Капије нема, кућа спаљена, стари дуд посечен. Ово није на продају.

Погледај слику на Твитеру
145 људи прича(ју) о овоме
Он је обишао и порушену цркву Светог Илије у Смаћу.
– Оскрнављени гробови зарасли у коров и шибље. Заједно са мештанима села Смаћ, Новаке, Доња Србица и Зојић почињемо са уређењем гробља. То је наш дуг према прецима – навео је Ђорђевић.
Прокоментарисао је и Вучићеве „преговоре“ о коначном решењу за Косово и Метохију.

– Ових дана био сам на Космету, посетио наше светиње и разговарао и са Србима и са Албанцима. Тамо владају криминал, страх, безакоње и огромно сиромаштво. Режими Вучића и Тачија су најодговорнији за то. У оваквим условима бесмислено је разговарати о „коначном решењу“ и статусу.

Млађан Ђорђевић@mladjandj

Порушена црква Светог Илије у Смаћу. Оскрнављени гробови зарасли у коров и шибље. Заједно са мештанима села Смаћ, Новаке, Доња Србица и Зојић почињемо са уређењем гробља. То је наш дуг према прецима.

Погледај слику на Твитеру
47 људи прича(ју) о овоме

То не може да ради тренутна власт у Србији, власт која је нестручна и огрезла у криминалу, а на чијем челу је издајник. Онај који је спреман да прода и Цркву, и Косово, а ако затреба и Цетиње, и Бања Луку, и Београд, и претке и потомке – само да настави да влада.

Он је доведен због „коначног решења“ и „пријатељи“ са Запада му због тога све толеришу. Само што то неће бити никакво решење, већ издаја. За 12 милијарди долара Вучић може да прода, подели и разграничи своја имања у Јајинцима и Чипуљићима. Косово и Метохија нису на продају – истакао је Ђорђевић.