Почетна Актуелно IVANOVIĆ RASKRINKAO TADIĆA: NAPRAVIO SI SNS, A SADA BI DA RUŠIŠ VUČIĆA! (VIDEO)

IVANOVIĆ RASKRINKAO TADIĆA: NAPRAVIO SI SNS, A SADA BI DA RUŠIŠ VUČIĆA! (VIDEO)

by pera

Ivan Ivanović, prvi čovek pokreta Naši, objavio se javnosti putem Fejsbuka sa komentarom poslednjih nastupa Borisa Tadića, nekadašnjeg predsednika Srbije, i sve češćih profilisanja Tadića kao “lidera opozicije i borbe protiv Vučića”, ističući da je “Tadić taj koji je stvarao SNS”.

“Tadić je taj koji je stvarao SNS, a sada bi da ruši Vučića”, kaže Ivanović.

Ivanović je rekao da oni koji su srušili, ponižavali i urušavali Srbiju i srpski narod ne mogu da budu oni koji će sad da “spašavaju” Srbiju.

On kaže da su i Tadić i Vučić isti, da ga je hapsio i Vučić i Tadić, te da je za vreme Tadića on lično bio privođen preko 200 puta u policiju.

Tadić je progonio sve nacionaliste, hapsio, tukao, izvodio policiju na narod, izrugivao patriotsku politiku, pravio gej parade, isporučivao sve srpske generale i borce, te vodio proevropsku politiku urušavajući potpuno državu Srbiju.

Lider Naših se obratio i svim tzv. prozapadnim liberalnim političarima u Srbiji, osuđujući njihovo dosadašnje i sadašnje delovanje.

“Gospodo liberali, za razliku od vas, mi smo zaista stradali, nas nacionaliste je Vučić zaista progonio i hapsio, baš kao i Tadić”, ističe Ivanović i dodaje da su “Tadić i liberali oni koji se napravili korumpirani sistem za Vučića koji je samo nastavio njihovim stopama sa istim načinom vladavine”.

Odlazite i ti i Vučić, poručuje Tadiću prvi čovek organizacije Naši.

Pogledajte šta je on sve poručio Tadiću i “liberalnim strujama”, ali i aktuelnom predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću:

Izvor: Srpski Glas