Почетна Актуелно Амбасадор Ентони Годфри ради на урушавању демократије у Србији!

Амбасадор Ентони Годфри ради на урушавању демократије у Србији!

by pera

Ентони Годфри амбасадор САД у Србији недељама у назад води кампању кроз коју врши притисак на српску опозицију да изађе на предстојеће парламентарне изборе у Србији.

Његова Екселенција даје отворену подршку Александру Вучићу који у Србији уништава сваки видљиви траг демократије и демократског друштва.

Због чега је то тако?

Амбасадору Годфрију, очигледно је више стало до Александра Вучића и његовог обећања да ће признати независност Косова и Метохије, него до демократије и слободе. Зато је потребан излазак српске опозиције на изборе, како би све одлуке које буде доносио Александар Вучић биле легитимне и признате од свих политичких субјеката у Србији.

Александар Вучић мора бити сачуван све док не обави посао који је обећао да ће урадити, а демократија, слобода медија, људска права, очигледно првом човеку Амбасаде САД не значе много.

Оно што би могао да нам одговори Амбасадор Годфри је  да ли и у САД постоје страначке параформације које на улицама пребијају опозицију када њихови активисти покушају да залепе плакат, да ли све медије у САД држи председник САД, укључујући и оне на локалном нивоу? Да ли све штампане медије у САД држи председник државе и његова политичка партија, да ли и у САД сваком опозиционару прете активисти владајуће партије да ради против државе, само због тога јер је за неког другог политичког кандидата?

Молио бих још да ми господин Годфри одговори да ли председник САД контролише хулиганске групе које раде за његову странку, да ли се деца председника САД друже са особама које су повезане са светом криминала и њихове фотографије се објављују по друштвеним мрежама, да ли и у САД имају особе из света криминала којима је задатак да пребијају све оне који су против председника САД?

Чисто да не заборавим, још бих Вас упитао, да ли се и у САД купују гласови бирача? Да ли се за глас даје новац, прехрамбени пакети, да ли се прети грађанима да ће њихови ближњи добити отказ уколико не гласају за владајућу партију?

Да ли у САД постоје спискови по којима се грађани зову да гласају за владајућу партију?

Ако су ово принципи демократије који важе и у САД, веома радо ћу Вас подржати у вашим захтевима да српска опозиција изађе на изборе.

Срдачан поздрав!

А. P.