Почетна Актуелно Власт да прекине нападе на породицу Новака Ђоковића!

Власт да прекине нападе на породицу Новака Ђоковића!

by pera

Данашњи вулгарни напад једног провладиног таблоида на Јелену Ђоковић директно је повезан са договором који је Вучићев режим направио са Кином о томе да се у Србији спроведе масовна вакцинација становништва новом и непровереном кинеском вакционом против корона вируса.

Познато је да је Новак Ђоковић пре месец дана јавно изашао са ставом против вакцинације са непоузданим вакцинама чиме је српску јавност подигао на ноге, а што је драстично покварило планове власти. Имајући у виду то да је Новак Ђоковић убедљиво најпопуларнији и највољенији Србин и да су истраживања показала да је утицајнији од Александра Вучића, пропагандна машинерија је усмерена ка његовој супруги како би се на тај начин пробудио стереотип о лошем утицају који жена има на њега.

На овај начин тежи се ка умањењу Новаковог утицаја на јавно мњење, а што није први пут јер је и у неким ранијим ситуацијама Вучићев режим стављао Ђоковиће на тапет због сумњи да ће се политички ангажовати. Захтевам да власт моментално прекине кукавичке нападе на породицу Новака Ђоковића!

Такође, упозоравам власт да се не играју са здрављем нације и да им случајно не падне на памет да на нама тестирају кинеску вакцину против короне. Један неуспели експеримент са кинеским моделом одбране од епидемије и лошим тестовима на вирус је више него довољан и опомињујући.

Можда Вучић жели да буде попут Енвера Хоџе који је у сред Европе хтео да има кинеску провинцију под влашћу Мао Цедунга, али грађани Србије не желе да буду сиромашна кинеска провинција већ желе да будемо уређена европска држава!

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет