Почетна Актуелно Вучић контролише екстремисте које у јавности представља као велику опасност!

Вучић контролише екстремисте које у јавности представља као велику опасност!

by pera

Александар Вучић на јучерашњој конференцији за штампу дао је изјаву да се плаши од бујања “деснице и екстремизма” у Србији, али оно што је прескочио да каже то је да управо он контролише разне екстремистичке, неонацистичке, шовинистичке и хулиганске покрете и организације и који се директно финансирају из црних фондова његове политичке партије.

Александар Вучић овакве организације најпре користи за обрачун са опозицијом у Србији, али они му и служе како би се он представио као човек који води нормалну политику, за разлику од екстремиста који заступају идеологију и ставове од којих сваки  нормалан човек треба да се плаши.

Овакве организације су под палицом брата председника Србије, Андреја Вучића, који је задужен за њихово контролисање, финансирање, али и за доделу активности овим организацијама.

Оно што је  приметно, од оваквих организација никада није дошла ни једна критика на рачун Александра Вучића и његовог режима, док се на мети налаза само неистомишљеници Александра Вучића и људи из опозиције. Иста ситуација је и на српским стадионима и са контролом навијачких група. Чак је и Данило Вучић, син председника Србије често виђан и објављиван у медијима на фотографијама са члановима хулиганских група и лицима која су осуђивана за бројна кривична дела.

Екстремистичке организације под контролом браће Вучић су ударна песница за опстанак диктаторског режима СНС-а на власти и умешани су и у низ физичких напада на припаднике опозиције.

Политикон