Почетна Актуелно СНС преко директорке школе у Аранђеловцу сакупља од просветара сигурне гласове!

СНС преко директорке школе у Аранђеловцу сакупља од просветара сигурне гласове!

by pera

На састанку директора свих школа у Аранђеловцу, директорка ОШ „Илија Гарашанин“ Соња Јанковић Кнежевић је покушала да злоупотреби своју функцију у сврху политичке кампање Српске напредне странке.
Наиме, на крају састанка, а на ком су били и представници школске управе из Крагујевца, поменута директорка је својим колегама, директорима свих школа, поделила папире за прикупљање сигурних гласова за Српску напредну странку по школама.
Она је то, највероватније, учинила по наредби Бојана Радовића, председника општине Аранђеловац. То је само наставак злоупотреба функција и државних ресурса у корист СНС-а, а ово је трећи скандал у последњих недељу дана у Аранђеловцу у ком актери злоупотребљавају своје положаје и општинску имовину. Прво је посинак народног посланика СНС-а Милосава Милојевића изазвао саобраћајну несрећу општинским аутомобилом у алкохолисаном стању прошавши кроз црвено светло у самом центру Аранђеловцу, затим се сазнало да је референт за спорт у општини Аранђеловац Нада Банковић позивала спортске клубове у Аранђеловцу за сигурне гласове СНС-у, а сада је и Соња Јанковић Кнежевић покушала да злоупотреби своју функцију за, такође, сигурне гласове.
Овим путем подсећамо да је Соња Јанковић Кнежевић један од најпознатијих политичких прелетача у Аранђеловцу јер је на место директора ОШ „Илија Гарашанин“ дошла као кадар ДСС-а, да би потом, зарад останка на тој функцији, прво прешла у Г17+, а затим и у Српску напредну странку.