Почетна Актуелно INTERVJU: Milovan Brkić – Vučić je lažljivo đubre koje uživa u patnji građana Srbije!

INTERVJU: Milovan Brkić – Vučić je lažljivo đubre koje uživa u patnji građana Srbije!

by pera

Gost Slavija info tv bio je glavni i odgovorni urednik Milovan Brkić. U emsiji Intervju gospodin Brkić je ocenio prebijanje građana kao jednu od većih sramota aktuelnog režima i dodaje da su najzad vladavinom Aleksandra Vučića i evropski mediji zgroženi. Nakon toga sve zemlje EU su zabranile ulaz našim državljanima. Milovan je označio kao jednog od vođa batinaša sa uniformama bivšeg konobara iz kafane Jahorina (Braće Jerković) i kuma ministra policije Gorana Papića.

Drugo ime značajno u ovim zločinima nad civilima je i izvesni Slobodan Malešić još uvek zaposlen u MUP! Da je režim u strahu od građana govori i činjenica da su na kraju izveli i SAJ koji se inače koristi za borbu sa teroristima a ne za prebijanje dece na ulici. Ova činjenica govori koliko se sve srozalo i kakvi bednici su spremni da lome glave ljudima samo da bi sačuvali kriminalce na budžetu. Vučić građane tretira kao stoku a u emisiji Brkić je detaljno to i opisao.

Nažalost Srbija danas nema opoziciju jer je i Dragan Đilas saradnik Aleksandra Vučića i on nema ama baš nikakav interes da ga ruši. Pored njega ključni deo sistema je i bivši konobar Vladimir Beba Popović danas savetnik Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića ali i ambasador USA u Srbiji Entoni Godfri koji zastrašuje opoziciju jer je korumpiran od Popovića.

Velika je uloga u svemu tome i Željka Mitrovića vlasnika tv Pink koji podvodi novinarke njegovom zameniku Gabrijelu Eskobaru. Vrh duboke države za Balkan po rečima Milovana Brkića ipak je Vladimir Popović i on se kao i Aleksandar Vučić nada pobedi Džoa Bajdena na predstojećim izborima kako bi mogli da se osvete neposlušnim građanima.

Beba Popović je održao sastanak sa svim urednicima dnevnih novina 9.7.2020 god i tada im naredio da krenu sa promocijom virusa, da šire strah i da pljuju sve protivnike pogotovu antivakcinaše. Brkić se osvrnuo i na zdravstveni sistem i ekskluzivno otkrio da njime zapravo rukovodi advokat Vesna Lončar formalna supruga Zlatibora Lončara i žena opsednuta novcem. Po rečima Brkića uskoro će Vučić i svog zvaničnog oca Anđelka Vučića proglastiti mrtvim i to od korone.

Bagru koja trenutno rukovodi Srbijom samo motkama možemo oterati jer njima ništa drugo nije sveto niti razumeju stanje u narodu njih to ni ne zanima već isključivo gledaju sebe. Soroš će uskoro zameniti Vučića i to drugim svojim igračem Draganom Đilasom ukoliko narod ne shvati da je sve igra Duboke države. SZS se raspao zbog Đilasovog sastanka sa Andrejom Vučićem. A on je jedan od finasijera Andreja u poslovima sa Kokainom. Nebojši Stefanoviću nije bilo dovoljno što je jedan njegov kum ubio čoveka u AMSS kome je on dao dvanest dozvola za oružije već je i drugog kuma poslao da uradi isto na najbrutalniji način komandujući eksadronima batinaša sa značkom.

 

Politikon