Почетна Актуелно БУНТ СЕ ШИРИ СТВАРАЈУЋИ ПРАВУ СРБИЈУ

БУНТ СЕ ШИРИ СТВАРАЈУЋИ ПРАВУ СРБИЈУ

by pera

Група грађана Бунт – Права Јагодина која је на протеклим изборима у Шумадији и Поморављу направила навеће изборно изненађење, и опозициони резултат од 12% у Јагодини која важи за највеће упориште Јединствене Србије, али не и тако слабе Српске напредне странке и Социјалиста ова група људи кренула је корак даље.
Наиме тим на челу са Душаном Марковићем најмлађим одборником у историји Јагодинске политике покренуо је процес регистрације странке на републичком нивоу за коју сматрају да ће бити државотворна и саборна странка која ће се залагати за Светосавску Србију 21. века и академску Србију победа, а не подела. За нешто више од месец дана Душан Марковић је са својим тимом оформио 17 иницијативних одбора широм Србије а то су:
1. Београд
2. Чачак
3. Краљево
4. Ваљево
5. Ужице
6. Крагујевац
7. Јагодина
8. Деспотовац
9. Трстеник
10 .Рековац
11. Параћин
12. Ћуприја
13. Смедерево
14. Смедеревска Паланка
15. Прокупље
16. Ниш
17. Косовска Митровица


Формирање ових одбора како кажу ови млади људи показало је да је могуће у Србији направити нешто што je преко потребно, а то је ПРАВА СРБИЈА, Светосавских и академских начела прилагођеним за 21. век. Уверени су да генерацијска смена на политичкој сцени Србије креће са тимом људи из ПРАВЕ СРБИЈЕ и кажу да се то показало и у пракси, на њиховој првој политичкој провери преласком цензуса у пет општина и градова ови бунтовни људи из Праве под различитим именима група грађана освојили су преко 15.000 гласова на нивоу Републике. Њихов следећи циљ је улазак у Парламент Републике Србије и кандидовање на предстојећим председничким изборима.

Полииткон