Почетна Актуелно Зашто наша власт ћути на гнусне оптужбе Мила Ђукановића!?

Зашто наша власт ћути на гнусне оптужбе Мила Ђукановића!?

by pera

Прошла су већ три дана од када је председник Црне Горе, Мило Ђукановић директно оптужио Србију да се меша у тамошње изборе. Он је том приликом именом и презименом навео како је начелник Безбедносно информативне агенције за Београд, Марко Парезановић неко ко је на челу екипе која предводи српско мешање у изборе у Црној Гори и нападе на њега лично.

Том приликом је рекао да је Парезановић руски агент и да је све те информације добио из извора бсликих врху власти у Србији. Имајући у виду горко искуство из 2016. када је режим Мила Ђукановића измислио аферу државни удар за коју је оптужио лидере српских странака у Црној Гори, али и Србију и Русију сматрамо да би државни врх морао да реагује на овакве наводе и да на тај начин спречи могућност нове преваре која се очигледно спрема. Запањујуће је ћутање Александра Вучића и других ноислаца власти на све што долази од стране Мила Ђукановића, што отвара велике сумње.

Када би оваква изјава дошла од било кога из Хрватске, Македоније, Албаније или БиХ сви знамо да би цела влада и сви медији данима били у акцији да српској јавности објасне како нас сви мрзе јер смо најјачи у региону, ал ето испада да Милу и његовима нико у Београду не сме да се супростави.

Информативна служба Народног слободарског покрета