Почетна Актуелно Председник општине Аранђеловац на прагу затвора због градње без дозволе!

Председник општине Аранђеловац на прагу затвора због градње без дозволе!

by pera

И поред тога што су решења о затварању градилишта у градском парку и на Букуљи издата много раније, дивља градња Радована Милојевића власника фирме Стублина није престала.

Уз заштиту председника општине Бојана Радовића, посланика Милосава Милојевића и начелника одељења за инвестиције Ранке Фуртуле,  они су радили до овог викенда и нису поштовали забрану о затварању градилишта.

Запрећена казна председнику општине Бојану Радовићу је до три године затвора, а инвеститору и извођачима радова до осам година затвора.

Какав је то дил и колико новца је узето када општинска власт даје да неко руши и гради хотел Шумадију, базен у парку и скрнави Букуљу без икакве дозволе?

Сада је почело да излази на видело зашто претходни инвеститор Амасис Д.О.О.  није могао да гради и зашто су општинари у последњих осам година пљачкали буџет Србије.

Претходни власник није могао чак ни да исече платан чији је корен ушао у темељ и подрум објекта и додатно га уништавао.

Председник општине сада ћути и покрива новог инвеститора, а до пре само пар месеци је певао “хајде људи да сачувамо Здање”, а сада може све да се сруши и прекопа.

Тако је и било. Радови су започели и трајали су таман онолико колико и лажи Бојана Радовића.
Ни непуна два месеца.

Републичка инспекција упала је у Општину и забранили даље радове на објектима у парку и на Букуљи.
Све је рађено без дозволе и почињено је низ кривичних дела.

Ово су све знали у локалном СНС-у, од председника општине, иснпекције, одборника и сви су ћутали на отворени криминал који се спроводио.

На исти начин председник општине покушава да донесе и монструозни план детаљне регулације парка у којем ће испунити све сулуде захтеве Радована Милојевића који ће довести до коначног уништења парка.

Дил је дил, али је и закон ипак закон!

Да се ради о некој печењари или о “Буренцету” , можда би нешто и могао да смуља, овако је ипак мало теже.

Правда је спора, али достижна!

Ар Инфо