Почетна Политика Двери: Активиста СНС из Аранђеловца упутио претње директору Информативне службе Двери Миодрагу Прековићу

Двери: Активиста СНС из Аранђеловца упутио претње директору Информативне службе Двери Миодрагу Прековићу

by pera

Активиста Српске напредне напредне странке из Аранђеловца Владимир Вуковић упутио је данас озбиљне претње директору Информативне службе Двери Миодрагу Прековићу.


      Наиме, док је Прековић чекао на семафору у свом аутомобилу, из супротног смера је наишао Владимир Вуковић, активиста СНС-а из Аранђеловца и зауставио се поред њега. Веома агресивно је, кроз прозор аутомобила, упитао Прековића зашто „прозива“ његову мајку, притом му поручивши „да пази шта ради и да се неће све на овоме завршити“, а након тога је и гађао флашом Прековића и погодио његов аутомобил. Миодраг Прековић је претње пријавио полицији, а све ово је очигледан наставак притиска на све који износе истину о криминалној власти СНС на републичком и локалном нивоу.

pretnje-aktiviste-sns-1
pretnje-aktiviste-sns-2

Мотив овог напада је интервју који је Миодраг Прековић уживо, преко Фејсбука, радио са Градимиром Јашовићем, човеком кога је пре неколико дана извршитељ избацио из породичног дома у коме је живео са својом петочланом породицом у Аранђеловцу. Подсећамо да је приликом избацивања породице Јашовић из свог дома приведен, заједно са председником КПН „Наши“ Иваном Ивановићем, управо Миодраг Прековић који је у својству грађана снимао цео поступак исељења.

Позивамо полицију и тужилаштво да реагују у складу са законом и санкционишу претње упућене према било коме. У супротном, насилници ће се осећати још моћније и бахатије и знајући да не постоји правна држава насиље може ескалирати. А најбољи доказ томе јесте случај паљења куће новинара Милана Јовановића за шта је оптужен кадар СНС и бивши председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић.
 

Инфослужба Двери