Почетна Друштво Удружење Грађана Свети Сава – Припадници МУП -Аранђеловац се дружили са нарко дилером!

Удружење Грађана Свети Сава – Припадници МУП -Аранђеловац се дружили са нарко дилером!

by pera

Према сведочењу Аранђеловчана Саша Р. је виђен са убијеним и два припадника Муп-а у кафићу, као и да је из истог једне вечери побегао да не би трпео малтретирање.

По сведочењима Сашиних суграђана јасно је да Саша није имао храбрости да се због повезаности убијеног и припадника Муп-а истој тој ПС пријави малтретирање већ се одлучио на овај најстрашнији могући коракУГСС жели да Саша Р. има правично и фер суђење, као и да јавност упозна са свим чињеницама које су претходиле немилом догађају.Такође желимо да јавност сазна ко су ти припадници ПС Аранђеловац који су седели у друштву и имали контакте са убијеним за кога се одавно знало да је познати дилер и насилник.

Из ког разлога ПС Аранђеловац није држала под присмотром убијеног иако је познато о каквом се типу криминалца ради ?Ко су припадници ПС Аранђеловац који су седели у кафићу и дружили се са убијеним ?Уз то лица која су се дружила са убијеним прекршила су закон о полицији и правилник о понашању полицијских службеника чиме су угрозили рад и нарушили углед МУП-а.

Устав Србије јасно говори о људским правима и слободи.Члан 23 говори да је људско достојанство неприкосновено и да су сви дужни да га чувају и штите.Члан 25 Психички и физички интегритет је неповредив.

Нико не би смео да буде изложен мучењу, нечовечном поступању и кажњавању.Члан 26 Нико не може бити држан у ропству, или положају сличном ропству, забрањен је принудни рад, сексуално и економско искоришћавање.Саша Р. из Аранђеловца је био изложен свим облицима насиља.У граду под Букуљом већина грађана говори да је био добар човек.Не савршен, човек као са манама али у души добар.

Шта је то Сашу Р. натерало да две породице завије у црно.По његовом сведочењу, он је те вечери био изложен физичком, психичком па и сексуалном насиљу(убијени га је приморавао на орални секс) и то не први пут до тада.

Такође је био примораван да за убијеног дилује дрогу, и ради у његовој лабораторији где се иста производила и паковала.Т

а Сашина агонија трајала је од повратка убијеног из затвора.Саша Р. је могао бити свако од нас.

Желимо да одговорни одговарају.

Удружење Грађана Свети Сава

https://www.facebook.com/udruzenjegradjanaSvetiSava/posts/3569173029840169
https://www.facebook.com/udruzenjegradjanaSvetiSava/posts/3569173029840169