Почетна Друштво ОБЗНАНА ПОКРЕТА ОСЛОБОЂЕЊЕ ПРЕПЛАВИЛА ГРАД – Народ жељан истине!

ОБЗНАНА ПОКРЕТА ОСЛОБОЂЕЊЕ ПРЕПЛАВИЛА ГРАД – Народ жељан истине!

by Stefan Milanovic

Грађани Аранђеловца су са пажњом читали текст, а најчешћи коментар је био “коначно се појавио неко ко сме да каже истину”.

Акција дељења и лепљења ОБЗНАНЕ биће настаљена и наредних дана.

Представљамо и комплетан текст ОБЗНАНЕ:

Овој земљи је доста издаје, доста пљачке и доста диктатуре! Ова земља више нема шта да чека!

Покрет Ослобођење одржао је данас скуп на Сувобору, код споменика јунацима Колубарске битке, са ког је лидер тог покрета Млађан Ђорђевић упутио проглас „Обзнана“, којим се „позивају грађани да се придруже у борби за ослобођење Србије од режима Александра Вучића“.

„Данас смо на светом месту српске слободе – на Сувобору, на годишњицу Колубарске битке. Овде код споменика 1300 каплара, младих хероја који су били последња нада за спас Србије. И данас Србији не требају генерали, већ 1300 просвећених каплара да поврати наду“ рекао је Ђорђевић и објаснио да покрет Ослобођење „управо са овог места, са слободних српских планина, обзнањује подизање слободне Србије“.

„То чинимо симболички на Ђурђиц, празник обновљења храма светог ратника Георгија. Србија је одувек била храм слободе – а у тај храм, као што је говорио свети владика Николај, сви морамо узидати по циглу“ рекао је председник покрета Ослобођење.

Покрет Ослобођење је „Обзнаном“ објавио смену власти као свој главни циљ, да би, како кажу „зауставили даљу пљачку народа и очували Косово и Метохију“. Документом се позивају грађани да се окупе у „народни и надстраначки покрет који се бори за ослобођење од издаје, ослобођење од пљачке и ослобођење од диктатуре“.

Ђорђевић је истакао да ће „Обзнана“ до грађана доћи путем медија, путем интернета, али да ће се ускоро наћи и на свакој тараби по селима и градовима широм Србије: „Овој земљи је доста издаје, доста пљачке и доста диктатуре. Ова земља више нема шта да чека“ закључио је Млађан Ђорђевић.

Preuzeto sa: Arandjelovacinfo.rs