Почетна Колумна Млађан Ђорђевић (ОСЛОБОЂЕЊЕ): Ова победа фриленсера је доказ да се власт плаши народа!

Млађан Ђорђевић (ОСЛОБОЂЕЊЕ): Ова победа фриленсера је доказ да се власт плаши народа!

by Stefan Milanovic

Након вести о обустављању контроле фриленсера и након што је Пореска управа замрзла поступке, Пореска управа је већ одмах данас почела да шаље обавештења о обустави. Један од покрета који је отпочетка пружао подршку фриленсерима је Млађан Ђорђевић, председник покрета Ослобођење.

 “Од тренутка када се и појавила прича да ће власт ударити намете фриленсерима, подржао сам ове људе”, каже у саопштењу Млађан Ђорђевић и додаје:

 “Вучић и цела влада већ годинама причају о задржавању младих у земљи, о борби против беле куге, о новим технологијама и дигитализацији, о Србији као економском тигру, а онда у пракси видите да ово мало младих и економски независних хоће да растерају из земље и угуше порезима и прописима”. 

Покрет “Ослобођење” више пута је позвао Владу Србије да не дискриминише раднике на интернету и да повуче спорне прописе о ретроактивном опорезивању, уз оцену да је реч о “чистој пљачки”, навео је у саопштењу и додао: “Ово је велика победа не само фриленсера, него и народа.

 Такође, ово је и доказ да се власт плаши сваког бунта народа. Ускоро долази време када ћемо сви заједно скинути ову издајничку власт. Рушићемо их сви и свуда, свако у свом месту и својој области”, закључио је предсеник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић.