Почетна Политика Конзервативци траже ко је убијао српску емиграцију!

Конзервативци траже ко је убијао српску емиграцију!

by pera

Конзервативни покрет Наши поставља питање да ли је Божидар Спасић некадашњи шеф специјалног тима Службе  државне безбедности умешан у организовање убистава српске емиграције широм света.

Божидар Спасић је у својој књизи из 2000. године „Ласица која говори“,  написао да стоји иза убиства албанског терористе у Белгији, али и наводи да је организовао преко деведесет акција по свету којима се обухваћене „усташко – шиптарске терористичке банде“.

Конзервативни покрет Наши доводи у сумњу исповест Божидара Спасића и поставља питање надлежним институцијама да ли је Божидар Спасић организовао убиства српских емиграната широм света за потребе тадашњих комунистичких власти.

Познато је да је УДБА умешана у десетине убистава српске емиграције, а оно на шта је потребно дати одговор да ли је Божидар Спасић био један од шрафофа те злогласне машинерије.

Конзервативни покрет Наши тражиће и отварање досијеа како би се сазнала имена налогодаваца за убиства која су вршена преко криминалних структура и људи од којих су неки и даље живи.

Информативна служба

КПН