Почетна Колумна Ненад Нешић најавио тужбу против режимских портала

Ненад Нешић најавио тужбу против режимских портала

by Stefan Milanovic

У страху су велике очи, а када се неког плашите та особа почиње да вам се причињава на разним мјестима и губи се контакт са реалношћу.

Тако се данас на неколико портала чија укупна читаност не прелази хиљаду читалаца појавио текст у коме се лидер опозиционог ДНС-а Ненад Нешић оптужује да је платио текст у дневном листу Блиц у коме се наводи да је Вељко Беливук звани Веља Невоља имао сараднике у Републици Српској.

Нешић је брзо реаговао и најавио тужбу против ових портала, а његову изјаву преносимо у цјелини.

“Моји адвокати ће поднијети тужбе против портала srpska-danas.com, republika-sr.com, infobirac.net и princip.news због лажи објављених о мени јуче. Демократски народни савез је из власти изашао и повео Републику Српску путем промјена управо због оваквих ствари и појава које узимају највише времена власти, која би то вријеме морала да користи да побољша живот људи. Истина је да овај, као и бројни други текстови, потичу из кухиње владајућих странака. Иза њих не стоје политички мотиви већ непријатељства заснована на личним интересима. То што мене неко подмеће као наручиоца и аутора кампања говори о кукавичком карактеру оних који владају. Господо, ја бих без страха новинарима и надлежним органима доказе за овакве ствари учинио доступним. Преостало вријеме на власти не користите за овакве ствари. Покушајте бар мало урадити за грађане Републике Српске. Падате сви заједно, без обзира на то колико текстова једни против других наручивали да би у друштву најгорих испали мало мање лоши. И кад пласирате текстове једни о другима, клевећете се или не дај Боже кријете важне информације о нечијем криминалу скривајући се иза мог имена – нисте ништа више до најобичније кукавице, са још мало времена на власти.