Почетна КУЛТУРНА ПОЛИТИКА ДНС: Да ли је ово Додикова освета Модричи?

ДНС: Да ли је ово Додикова освета Модричи?

by Stefan Milanovic

Општински одбор ДНС Модрича објавио је саопштење поводом актуелне политичке ситуације у овој општини, а саопштење преносимо у целини:

“Док су мислили да су становници Модриче жељни њихових лијепих ријечи и лажних обећања, свита СНСД на челу са Милорадом Додиком посјетила је Модричу чак осам пута у току кампање.

Нудила су се разна обећања, причало се тада да ријеком Босном кроз Модричу више неће протицати вода, него мед и млијеко ако побиједи Мара Милошевић.

Након локалних избора на којима су грађани Модриче искористили своје демократско право и изабрали Јовицу Радуловића за начелника, Додик и руководство СНСД су заборавили на Модричу, отписали је и шест мјесеци од одржавања избора нису посјетили нашу општину, чак одбијајући и да помогну привредницима у времену кризе изазване пандемијом корона вирусом.

Ипак, нису сви заборавили нашу Модричу, па се тако од новембра прошле године много чешће него раније појављују републички инспектори који својим високим, а често непотребним и неоправданим, казнама отежавају рад привредних објеката на нашој општини и доведе у питање њихов опстанак и даљњи рад.

Зато постављамо неколико кључних питања:

Да ли грађани Модриче плаћају цијену свог слободног избора за начелника општине?


Како је осам функционера СНСД на високим државним положајима имало времена да чак осам пута посјете Модричу у предизборној кампањи, а сада шест мјесеци немају времена да дођу у Модричу и упознају се са проблемима грађана наше општине?


Зашто је повећан број инспектора са републичког нивоа у Модричи и зашто се непотребним казнама бројна радна мјеста доводе у питање?


Да ли је ово освета Милорада Додика Модричи, коју није упутио јавно као главном граду Републике Српске?”

Nedeljnikafera.net