Почетна Колумна (FOTO) Прво оговара, па онда плагира: Вучић копира Млађу Ђорђевића

(FOTO) Прво оговара, па онда плагира: Вучић копира Млађу Ђорђевића

by Stefan Milanovic

Данас су, као по обичај,у увек када се на друштвеним мрежама појави неки снимак Александра Вучића, ботови СНС-а у “трансу”. Шта се десило? Ништа посебно, Вучић је сео за волан, а са њим и Дробњак, Томислав Момировић и Синиша Мали који је све то “поносно” снимао.

До само пре неколико дана Александар Вучић Млађу Ђорђевића и активисте окупљене око покрета Ослобођење је називао “јагњећом бригадом”. А шта му смета та “јагњећа бригада”? Па смета му, што види да је Млађан Ђорђевић народски човек, који је радо виђен гост код домаћина у Србији. И то не за камере, него заиста. И то не само у Србији, већ и шире.

Како је јавности познато Млађа Ђорђевић је скоро свакога дана на путу, разговара са људима, обилази Србију. Његове посете се најчешће састоје од посета домаћинима, важних културно-историјских споменика, обиласка народа, пријатеља, поштовалаца покрета Ослобођења, покрета који је за веома кратко време стекао лепу репутацију међу народом.

Млађина непосредност је, можемо тако рећи, одувек била његов препознатљив стил. Његове слике нису “намонтиране”. Спонтане су и заиста одају утисак човека који заиста воли то што ради.

Тако је Вучић, а очигледно је да прати све што Млађа са својим покретом ради. Прво га на конференцијама назива “јагњећом бригадом”, а онда копира Ђорђевића.

Тако је Ђорђевић на својим друштвеним мрежама окачио једну слику са пута из аута, у коме се налазио са генералним секретаром покрета Ослобођење Николом Косовићем, и двојицом оснивача покрета Ослобођење, пуковником Војске Србије у пензији Јанком Тодоровим и бившим оперативцем Управе криминалистичке полиције Миланом Думановићем. Фотографија је објављена на мреже 9. фебруара ове године.

Онда је данас Синиша Мали, познат по томе што је утврђено да је плагирао докторат на Факултету организационих наука, снимио видео из аута.

И ВЕОМА ВАЖНО: Фотографија Млађе Ђорђевића сликана је непосредно пре поласка на пут, што је јасно уочљиво на фотографији, као и то да је ауто био паркиран. А на снимку се види како се возе, а да притом Тома Момировић и Дробњак нису везани, као и да Синиша Мали, као сувозач, скреће возачу (Вучићу) пажњу током вожње.

Наш савет је увек да будете одговорни возачи, када већ Вучићева екипа не може да вам да неки пример.

Да ствар буде гора све ово је један спин. Вест о подигнутој оптужници против в.д. директора Путеви Србије Зорана Дробњака још увек је врућа, а мајстори спина председник Србије Александар Вучић, министар Синиша Мали и дебитант Томислав Момировић, као да скрећу с теме. Показују како се супер забављају док их председник вози ка Шапцу, као и да независни суд ради свој посао – јер Дробњака терете за саобраћајни удес из 2017. када су две особе погинуле.