Почетна Друштво Млађа Ђорђевић ПРОТИВ државне мафије: Покрет Ослобођење отпочетка говорио о вези власти и криминала!

Млађа Ђорђевић ПРОТИВ државне мафије: Покрет Ослобођење отпочетка говорио о вези власти и криминала!

by Stefan Milanovic

Након јутошње вести истраживачког портала „Крик“ у којој су објавили транскрипте саслушања Вељка Беливука, који се сумњичи да стоји иза 5 убистава, мучења, диловања дроге јавност у Србији остала је згрожена на сазнање до којих је овај портал дошао имајући у виду да је Беливук испричао све о вези са Александом Вучићем, Александром Вулином, Небојшом Стефановићем, Дијаном Хркаловић, Новаком Недићем, Дарком Глишићем и осталима.

Млађан Ђорђевић је на свом Твитер налогу написао:

„Мафијашка организација Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем je створилa клан Вељка Беливука. Оне фотографије које су показивали су политичка убиства за која су они одговорни. Ти људи су убијени зато што су на стадиону узвикивали оно што није одговарало Вучићу“.

Портал Крик обајвио је транскрипте саслушања Вељка Беливука у тужилаштву.

„Вељко Беливук, шеф криминалне групе осумњичен за више бруталних ликвидација, на саслушању у тужилаштву пре две недеље негирао је да је убица, али је говорио о свом наводном односу са председником Србије Александром Вучићем и другим људима из врха Српске напредне странке. Како је испричао, Вучић и његови сарадници тражили су му више услуга – да контролише да се на Партизановим трибинама не скандира против председника, да застрашује оне који су организовали протесте против власти, обезбеди мир на Паради поноса, али и да утиче на таксисте да откажу протесте против апликације за превоз „ЦарГо“, пише у транскрипту Беливуковог саслушања до којег је дошао КРИК.

Тим поводом, на својим друштвеним мрежама огласио се Млађан Ђорђевић, председник покрета Ослобођење, који су све време отпочетка свог рада и једини говорили о вези врха државе и криминала.

“Беливук је испричао тужиоцу да је члан СНС од 2011. године”. Српска напредна странка је криминални клан који чине лопови, мафијаши и убице!“, написао је Млађан Ђорђевић на свом Твитер налогу и додао:

„Нашу државу воде лопови, криминалци, издајници, мафијаши, дезертери! Уништили су све чега су се дотакли. Уништили су све институције, издали су КиМ, оставили су народ на немилост криминалцима. Вучићу, издајниче и лопове, одговараћеш за све!“

Ђорђевић се посебно осврнуо и на најближе Вучићеве сараднике.

„Дарко Глишић је човек који је поред Дијане Хркаловић, Небојше Стефановића, Новака Недића био главна веза између Беливука и његових убица, шефа јајиначког клана и мафијашке организације СНС, Вучићев кум који је уништио Уб! Мафијашки шеф, надобудни џибер, Дарко Глишић ће одговарати за све што је учинио Убу, Колубарском округу и Србији!“

Подсетимо, Беливук је на саслушању у тужилаштву рекао да је контакт са Вучићем одржавао највише преко хулигана Александра Видојевића, познатијег као Аца Рошави, који је пријатељ председниковог сина, али и да се са Вучићем наводно неколико пута и лично видео.

Такође, како преноси Крик, запретио је и да ће у будућности испричати још детаља “ако се одређени људи не опамете”.