Armani Code – parfem koji je stvoren za modernog muškarca

Stil svake osobe, kako muške tako i ženske, kao i njen karakter i ukus, mogu se proceniti na osnovu parfema koji nosi. Svaki parfem ima svoje kupce, ali najbolji su oni koji odaju fantastičan prvi utisak. On utiče na samopouzdanje osobe koja ga nosi, ali i na njeno raspoloženje u velikoj meri. Mnoge pamtimo baš po njihovom parfemu, jer je baš ta kombinacija mirisnih nota njihov lični pečat. Pronaći idealan parfem nekada je zaista izazovan posao, ali i uživanje u mirisima i kombinacijama. Samo par kapljica pravog parfema učiniće svakoga upečatljivim i senzualnim. 

Muškarci, podjednako kao i žene uživaju u mirisima, i trude se da uvek mirišu na svoj omiljeni parfem. Oni su i tokom istorije rado nosili parfeme i uživali u negovanju, ali danas je to sve više popularno pa muškarci pored parfema rado koriste kozmetiku i idu na razne kozmetičke tretmane. Parfem može učiniti da se muškarac oseća snažno, ali i da deluju dominantno. Mnogi vole da često menjaju parfeme, ali pojedini ostaju duže vreme verni samo jednom parfemu koji ih je davno osvojio i na taj način postao njihov zaštitini znak. 

Muževne mirisne note

Parfem Armani Code je jedan od popularnijih parfema ove slavne dizajnerske kuće. Parfem je lansiran 2022. godine, i za veoma kratko vreme našao je put do mnogih muških ali i ženskih srca. Često ga kupuju upravo žene koje žele da njihov muškarac miriše neodoljivo i drugačije. Idealan je za muškarce koji žele da ostave snažan utisak, odražavajući njegovu jedinstvenost. Otvara se notama bergamota i limuna, koji mu daju svežinu.

U srcu parfema je žalfija, a senzualne note irisa je slede i daju aromatičnu notu. Kedar koji zajedno sa tonkom daje drvenasti miris i utiče na postojanost samog parfema. U kreiranju ovog parfema korišćena je kombinacija prirodnih i veštačkih sastojaka. Na ovaj način stvoren je parfem jedinstvenog i sada već prepoznatljivog mirisa. On je stvoren za muškarca koji je savremen i nezaustavljiv u svojim ambicijama. 

Bočica ravnih linija odražava moćan miris

Crna bočica sa srebrnim detaljima predstavlja svakog savremenog muškarca koji u sebi nosi notu elegancije. Ravne linije su simbol stabilnosti i sirove snage koja krasi muškarce oduvek. Na sredini bočice nalazi se upečatljiv logo kompanije Armani. Upečatljiv dizajn je upravo ova kuća i želela da postigne sa ovakvim izgledom bočice, pa su inovacije na ovom polju itekako dale odlične rezultate. Sama boca je zaobljena i četvrtasta i predstavlja simbol snage i odvažnosti. 

Ona takođe odražava muškarce koji su uvek ispred svog vremena, a samostalno zatvaranje joj  omogućuje magnetni čep sa monogramom. Parfem dolazi u bočicama koje imaju 4 različite militraže. Najmanja je 50 ml, zatim sledi 75 ml, kao i 125 ml. Zapremina od 150 ml je refil bočica i služi za ponovno punjenje parfema. Na vama je da izaberete onu veličinu bočice prema navikama i količini koju trošite prilikom stavljanja parfema. U ponudi se može pronaći kao EDP I EDT. U svakom slučaju možete ga uzeti i u formi testera, i ta varijanta je obično povoljnija. 

Borba za zdravu životnu sredinu

Armani Code, odnosno sama bočica dizajnirana je da doprinese očuvanju prirode i borbi protiv sve prisutnijih klimatskih promena. Briga za našu planetu iskazana je dizajniranjem bočice koja se može nanovo puniti. Održivost je suština današnjice i sve je više brendova koji se okreću ka održivoj proizvodnji, pa tako i Armani.

Prednost se daje upotrebi sastojaka koji imaju prirodno poreklo, a mnogo se vodi računa o očuvanju šuma koje su sve više ugrožene. Refil bočica, koja dolazi sa punjenjem od 150 ml, može se konstantno nanovo puniti. Ovim se čuva planeta i značajno doprinosi smanjivanju otpada. Ponovnim punjenjem čuva se staklo, metal i plastika, i to u veoma velikim procentima koji značajno zagađuju planetu. 

Zaštitno lice zrači harizmom

Britanski glumac Rege Jean Page izabran je za zaštitino lice parfema Armani Code. On oslikava sve vrednosti za koje se ovaj brend zalaže, a pritom ima izraženu muškost koja je svojstvena mladom i energičnom muškarcu. On je oduševljen kompleksnom strukturom ovog parfema. Sviđaju mu se intenzivne i jake note, kao što je u ovom parfemu nota bergamota. On smatra da ovaj miris putuje sa osobom koja ga nosi i da oslikava različite muške karaktere.

Armani je u ovom glumcu video spontanost i autentičnost, ali i nešto što ga je odvajalo u masi, a to je skromnost. Glumac ima izuzetnu harizmu i zato je bio idealan izbor za predstavljanje ovog parfema. Rege smatra da treba biti suptilan i nenametljiv, pa parfem je dovoljno naneti iz dva koraka, kako biste ostavili dobar utisak.